top news

Producten

Het verhaal achter N\O

zondag, 06 augustus 2017 14:04

Natural\Original wil de professionele kapper terug laten keren naar het echte ambacht, met enkel producten die er toe doen. De visie van Natural\Original is duidelijk, duurzaam & eerlijk.

Natuurlijke producten worden steeds belangrijker en voor Natural\Original zijn natuurlijke producten normaal. Natural\Original vindt het bijvoorbeeld normaal dat producten parabeen- en dierproefvrij zijn. Verder heeft Natural\Original wereldwijd een eenduidig prijsbeleid om de kapper te beschermen tegen oneerlijke concurrentie. De brand Natural\Original bestaat uit drie labels: N\O haircare, Gents en Funky.

Volwassen merk
N\O haircare is het volwassen merk van Natural\Original. De 100% sulfaatvrije en parabeenvrije verzorgingslijn Urban Nature bestaat uit shampoos en conditioners. Aan de basis staat een grondig reinigende Clarifying shampoo om het haar in een neutrale setting te brengen. Om daarna met de verschillende duo’s ofwel blijvend volume te creëren in fijn en slap haar, versterking en glans te geven aan pluizig en kwetsbaar haar of droog en weerbarstig haar te voeden. Als het haar zwaar beschadigd is, kan er nog gekozen worden voor een Rebuilding Mask in combinatie met een aantal druppels Therapy Oil. Creator is de stylinglijn van N\O haircare en bestaat uit diverse pasta’s en waxachtige producten; van soft tot sterk en van glans tot mat. Daarnaast is er een Sea Salt Spray met quinoa, een non-aerosol haarlak en een föhnlotion met hittebeschermingscomplex. De lijn bevat ook nog twee volumepoeders en een natuurlijke haarolie. Als finisher zijn er twee aerosols: een dry shampoo en een haarlak. 

Kleurlijn
Sinds kort is N\O haircare uitgebreid met de Colorizer kleurlijn, bestaande uit vijftig natuurlijke kleuren die vrij zijn van ammonia, ppd en resorcinol. Een combinatie van bio gecertificeerde cacaoboter en arganolie zorgt voor een goede dekking, langdurige houdbaarheid en enorme glans. Daarnaast is er een originele kleurlijn bestaande uit veertien kleuren met metallics en mixtones en een blondeerserie.

Eigen stijl
Gents is het stylingmerk voor de modebewuste man die hoge eisen stelt aan uiterlijke verzorging, waarbij een mooi en verzorgd kapsel niet mag ontbreken. De unieke Shave Shampoo kan gebruikt worden als shampoo, bodywash en shave, doordat de moleculen verkleinen tot een mousseachtige substantie en de glycerine erin zorgt voor een gladde huid. Daarnaast zijn er vijf stylingproducten: een pomade, wax, pasta, gel en klei. Tot slot Funky, het jeugdige label voor jonge mannen en vrouwen die hun eigen stijl willen creëren en daar ook bijzondere producten voor nodig hebben, zoals glans sprays, prep sprays, diverse waxen en pasta’s of rare kleiproducten. Allemaal producten om eindeloos mee te variëren.

www.naturaloriginal.com

  • N\O: We love the natural look...



  • N\O: We love the natural look...



  • N\O: We love the natural look...



  • N\O: We love the natural look...



  •  

Related items

  • The Spirit of Texture 06 augustus 2017

    In de FW19 collectie van N\O natural original ligt de nadruk op textuur in het haar. Vandaar de naam The Spirit of Texture.

  • Simply different 06 augustus 2017

    Het Italiaanse merk Be Hair introduceert drie nieuwe lijnen die de gezondheid en schoonheid van haar garanderen: Be Mineral, Be Curativa en The Style.

  • The force of nature 06 augustus 2017

    De kracht van de natuur staat centraal dit najaar. In de A/W 2018-2019 collectie ‘The force of nature’ van N\O natural original ligt de focus op aardetinten.

  • Crazy Colors 06 augustus 2017

    De BE COLOR kleurlijn van het Italiaanse merk Be hair is sinds kort uitgebreid met Crazy Fluo Color Gel. Tien levendige kleuren op basis van kaviaar, keratine en collageen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL